Haberler|

Çoruh Havzası Kalkınma Birliği (ÇOKAB) Başkanı Necmettin Taşçı, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan’ı makamında ziyaret ederek, koronavirüs (Covid-19) pandemisine karşı gösterilen mücadeleye destek amacıyla 2500 adet tıbbi maske hibe etti.

Ayını zamanda Oltu Belediye Başkanı da olan ÇOKAB Başkanı Necmettin Taşçı, ÇOKAB üyesi belediyelerin, koronavirüs (Covid19) pandemisi sürecinde kişisel koruyucu ihtiyaçlarının giderilmesi için 30 bin adet tıbbi maske yaptırdıklarını ve ÇOKAB üyesi belediyelere dağıtıma başladıklarını belirtti.

Borçka Belediyesi’nde gerçekleşen ziyarette; tıbbı maskelerin korona virüs salgınının en büyük tedbirlerinden biri olduğunu ve maskesiz dolaşılmamasına dikkat edilmesi gerektiğini belirten ÇOKAB Başkanı Taşçı; bu salgından bir an önce kurtulmayı temenni ettiklerini söyledi.

Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan; bu nazik ziyaretten ötürü ÇOKAB Başkanı Necmettin Taşçı’ya teşekkürlerini ileterek: “ÇOKAB başkanımıza bu anlamlı ziyaret ve dayanışması için çok teşekkür ediyorum. Borçkamız Türkiye’de ilk karantina uygulanan ilçeyken şu anda vaka sayısının hiç olmadığı kentler arasına girmiştir. Tedbirlere uyarak korona virüs pandemi sürecini sağlıklı şekilde atlatmak istiyoruz. ÇOKAB başkanımızın yaptığı 2500 adet maske hibesi de bu açıdan çok önemli. Bizlere de düşen ÇOKAB’ın hibe ettiği bu maskeleri Borçkalı hemşehrilerimize ulaştırmak olacaktır” ifadelerini kullandı.

200 Paylaşımlar

Comments are closed.

Close Search Window