Haberler|

Borçka Belediyesi yeni tip koronavirüs ile mücadele kapsamında kent meydanına, belediye çalışanları tarafından üretilen dezenfeksiyon tüneli kurdu.

Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan yaptığı açıklamada: “Sokağa çıkma mecburiyeti olan vatandaşlarımızın daha güvenli ve sağlıklı hareket edebilmeleri amacıyla bu tüneli hizmete sokuyoruz. Bu tünel tamamen belediye çalışanlarımız tarafından üretilmiştir. Daha fazla üretip kentimizin çeşitli noktalarına yerleştirmek istiyoruz.

Bu sadece vatandaşlarımızın kıyafetlerini dezenfekte edecek bir uygulama. Sadece bu tünel elbette yeterli değil, hemşehrilerimiz de sosyal mesafeye ve maske kullanımına özen göstererek sürece olumlu yönde katkı sağlayacaklardır.” ifadelerini kullandı.

REHAVET YOK MÜCADELE DEVAM EDİYOR

Kentte vaka sayısının sıfırlandığını ancak rehavete kapılmama noktasında bir kez daha hatırlamalarda bulunan belediye başkanı Ercan Orhan: “Koronavirüs sebebiyle hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah’tan rahmet, dost ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Daha fazla canımız yanmadan herkesi rehavete kapılmadan tedbirlere uymaya davet ediyorum.” dedi ve dezenfeksiyon tüneli sürecinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

180 Paylaşımlar

Comments are closed.

Close Search Window