Haberler|

Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan Borçka’daki okullara sürpriz ziyaretlerde bulunmaya, öğretmen, okul müdürleri ve öğrencilerle uzun süreli sohbetler edip isteklerini dinledi.

Başkan Orhan, İlkokul ve Ortaokula başlayan tüm 1. ve 5. sınıf öğrencilerine kırtasiye malzemeleri hediye ederek yeni eğitim – öğretim döneminde başarılar diledi. Aynı zamanda Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda 2019-2020 Eğitim – Öğretim yılı dolayısıyla gerçekleştirilen İlköğretim Haftası etkinliğine de katıldı.

Kendisi de eğitimci olan Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan kısa zamanda Borçka’nın birçok okuluna ziyarette bulundu. Öğretmen ve öğrencilerle gerçekleştirdiği sohbetlerde Borçka’nın eğitim alanında ki yeni projelerini anlatırken değişik ve faydalı fikirlere açık olduğunu dile getirip bu tarz ziyaretleri sıklaştırarak devam ettireceğini belirtti.

Yeni dönemde Borçka’nın yepyeni bir çehreye kavuşacağını söyleyen Başkan Orhan:’’Özellikle eğitim alanında Borçka bundan önce olduğu gibi bundan sonra da projeleriyle marka ilçe olmaya devam edecek. Çocuklarımız bizlerin geleceği. Onları geleceğe hazırlayan öğretmenlerimiz ise can damarlarımız adeta..Bu nedenle sık sık okullarımıza ziyaretlerde bulunup öğrenci ve öğretmenlerimizin isteklerini,beklentilerini dinlemeye devam edeceğiz’’dedi.

0 Paylaşımlar

Comments are closed.

Close Search Window