Haberler|

Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan; Borçka’da hayata geçirilecek olan projelerin desteklenmesi ve belediyeler arası dayanışmanın güçlendirilmesi amacıyla Kocaeli ve İstanbul’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Orhan ziyaretler kapsamında Kocaeli Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Haydar Akar, Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve Kocaeli Tarım İl Müdürü Yüksel Çil ile görüştü.

Aslen Borçka kökenli olan Kocaeli Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’la da görüşen Orhan, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu ve M. Mustafa Kocaman’ı Borçka’ya davet etti.

 

İSTANBUL ÇIKARMASI

Kocaeli’nden sonra İstanbul’da bulunan belediyelerle görüşmeler gerçekleştiren Ercan Orhan’a burada kendisi de Artvin Arhavili olan Şişli Halkla İlişkiler Müdürü Tolga Özçakmak eşlik etti.

İstanbul ziyaretleri kapsamında; Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Kamil Yavuz, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Borçka’nın kardeş belediyesi olan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanı Utku Cihan, Maltepe Belediyesi Meclis Üyesi Tuncay Akın Orhan ve İBB Halk Ekmek Koordinatörü Özgen Nama ile görüşüldü. İstanbul Halk Ekmek tesisleri gezilerek bilgi alışverişinde bulunuldu.

 

İŞ İNSANLARINA ZİYARET

Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan milletvekilleri ve belediye başkanları haricinde gurbette bulunan Borçkalı iş insanlarıyla da görüşerek, Borçka’da yapılan ve yapılacak olan projeler için fikir alışverişinde bulundu.

İş insanları ziyaretleri kapsamında; İsmet Acar, Metin Acar, Şener Acar, Mustafa Koraman, Selman Yıldırım, Yener Orhan, Hakan Orhan, Engin Orhan ve Metin Turan ile görüşmeler gerçekleştirildi.

Görüşmelerin tamamında Borkça’ya yapılacak olan projelerin ne şekilde desteklenebileceğine dair fikir alışverişlerinde bulunulduğunu belirten Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan: “Kocaeli ve İstanbul’da çok verimli ziyaretler gerçekleştirdik. Borçka için, Borçkalı için her kapıyı çalmaya devam edeceğiz. Bir kez daha bu ziyaretlerde Borçka için elini taşın altına koyacak olan herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

0 Paylaşımlar

Comments are closed.

Close Search Window