Haberler|

Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan DOKA, DOKAP ve Trabzon Sanayi ve Ticaret Odası yetkilileriyle bir araya geldi.

Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan ve Hopa Ticaret Odası Başkanı Osman Akyürek, Borçka’da yapılan ve yapılması planlanan projelerin desteklenmesi amacıyla Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Onur Adıyaman, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Hakan Gültekin ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ali Rıza Kul ile görüştü.

GEÇMİŞ DÖNEME AİT BORÇLAR YAPILANDIRILDI

Yapılan görüşme sonrası açıklamalarda bulunan Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan: “Bugün DOKA ve DOKAP yetkilileri ile bir araya gelerek Borçkamızda yapılan ve yapılacak olan projelerin desteklenmesi hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Yaptığımız girişimler sonrası geçmiş döneme ait borçları yapılandırdık. Böylece bundan sonraki projelerin ekonomik olarak desteklenmesi önündeki engelleri de kaldırmış olduk. Bizleri misafir ederek sorunlarımıza çözüm noktasında yardımcı olan Onur ve Hakan Bey’e teşekkür ediyorum. Borçka için, Borçkalı için her kapıyı çalmaya ve hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

İkinci görüşme ise Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda genel sekreter Ali Rıza Kul ve proje uzmanı Türker Metin Onur ile gerçekleşti. Ağırlıklı olarak ekonomik projeler masaya yatırıldı ve çözüm yolları arandı.

0 Paylaşımlar

Comments are closed.

Close Search Window