Haberler|

Belediye başkanımız Ercan Orhan İstanbul’a giderek Borçkamıza yapılacak hizmetler için çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

İstanbul Yönetim Yenileme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Günaydın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mali İşler Koordinatörü Bülent Akköse, Borçkalı iş insanları Selman Yıldırım ve Metin Turan ile görüşen belediye başkanımız Ercan Orhan ziyaretlerin Borçka için faydalı geçtiğini aktardı.

Yapılan görüşmelerde kent estetiği ve kent meydanı yenileme çalışmaları üzerinde durulurken, belediyemizin gerçekleştirmeyi düşündüğü birleşik kışlık hayvan ahırı projesi konusunda ortak neler yapılabileceği noktasında mutabakata varıldı.

Milli takımımızda ve Galatasaray Spor Kulubü’nde forma giyen hemşehrimiz Şener Özbayraklı ile de görüşen başkanımız, kentimizde spor faaliyetlerinin gelişmesi için neler yapılabileceği hakkında sporcumuzla istişarelerde bulundu.

Belediye başkanımız son olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşerek, İBB başkanımızdan “Borçka için her türlü destek ve halk yararına yapılacak işlerde ellerinden geleni imkanlar ölçüsünde sunacaklarının” sözünü aldı.

0 Paylaşımlar

Comments are closed.

Close Search Window