Haberler|

Belediye Başkanımız Ercan Orhan, Artvin ilçe belediye başkanlarıyla birlikte yangından zarar gören Yusufeli Dokumacılar köyünü ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Dokumacılar köyünde çıkan yangın herkesi derinden üzdüğünü belirten başkan Orhan: “Yusufeli ilçemiz Dokumacılar köyündeki yangın hepimizin canını yakmıştır. Gerçekten büyük bir yangın, bir mahalle tamamen yok olmuş. Can kaybı olmaması en büyük tesellimiz. Ancak halkın büyük bir zararı var. Arkadaşlarımız ihtiyaç listelerini hazırlıyorlar, bize ne düşerse Borçka Belediyesi olarak yapmaya hazırız. Ben Borçka halkının selam ve geçmiş olsun dileklerini iletiyorum. Allah bir daha böyle felaket yaşatmasın” dedi.

CHP Yusufeli İlçe Başkanı Barış Demirci’nin ev sahipliğinde Yusufeli Dokumacılar köyüne yapılan ziyarete; CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir, Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar ve ilçe örgütlerinden oluşan bir heyet katıldı.

0 Paylaşımlar

Comments are closed.

Close Search Window