Haberler|

Belediye başkanımız Ercan Orhan, Ankara programı kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ve İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’i makamlarında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan ile birlikte gerçekleşen ziyaretlerde Millet İttifakı belediyelerinin koordinasyonu ve Borçka’da devam eden projeler hakkında istişarelerde bulunuldu.

MİLLET İTTİFAKI BELEDİYECİLİĞİ

CHP ve İYİ Parti liderlerine Borçkamızın kestane balını ve yöresel ürünlerini hediye ederken, her iki lidere de misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek: “Ankara programımız kapsamında Milletvekilimiz Sayın Uğur Bayraktutan ile birlikte genel başkanlarımız Sayın Kılıçdaroğlu ve Sayın Akşener ile görüşmelerde bulunduk. Millet İttifakı olarak belediyecilikte daha fazla neler yapabiliriz diye kendilerinin tavsiyelerini ve iyi dileklerini aldım. Bu ziyaretler kapsamında beni yalnız bırakmayan ve Borçkamızın projeleri için desteğini esirgemeyen vekilimiz sayın Uğur Bayraktutan’a ve misafirperverliklerinden dolayı genel başkanlarımıza bir kez daha çok teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye başkanımız Ercan Orhan Ankara ziyaretleri kapsamında; CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Seyit Torun, CHP Kocaeli Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili Haydar Akar, İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı Metin Ergun, İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, bir önceki dönem Gölbaşı Belediye Başkanı Erdal Eren, CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, CHP Sincan İlçe Başkanı Ömer Yılmaz ve CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Engin Eren ile görüştü.

Yapılan görüşmelerin tamamında Borçka için yapımı devam eden ve yapılacak projeler masaya yatırılarak fikir alışverişinde bulunuldu.

0 Paylaşımlar

Comments are closed.

Close Search Window