Haberler|

Belediye Başkanımız Ercan Orhan, Karadeniz’de bulunan belediyelerle iş birliği içerisinde neler yapılabileceği hakkında fikir alışverişinde bulunmak amacıyla Atakum ve Sinop Belediyesi’ni ziyaret etti.

İlk olarak Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan’ı makamında ziyaret eden belediye başkanımız Ercan Orhan, ne şekilde ortak çalışmalar yapılacağı noktasında fikir alışverişinde bulundu. Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan; başkanımıza ziyaretleri için teşekkür ederken, Sinop’a özgü kotra maketi hediye etti.

Sonrasında Samsun Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ile görüşen belediye başkanımız, Ata Çocuk Anaokulu ve Atakum Belediyesi Bilişim Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Sinop ve Atakum Belediyesi ziyaretlerinin ortak çalışmaları hızlandıracağının altını çizen belediye başkanımız Ercan Orhan: “Daha güzel bir Borçka için Karadeniz’de bulunan belediyelerle ortak neler yapabileceğimiz hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Bu ziyaretler ve görüşmeler sosyal demokrat kentlerin birbirleriyle olan dayanışmalarını ve çalışmalarını hızlandırıyor. Bir kez daha Sinop Belediye Başkanımız Barış Ayhan’a ve Atakum Belediye Başkanımız Cemil Deveci’ye ev sahiplikleri ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

0 Paylaşımlar

Comments are closed.

Close Search Window