Devam Eden Projeler, Haberler|

Belediyemiz halk için halkla birlikte felsefesinden ödün vermeden Borçka halkına hizmet etmeye devam ediyor.  “Borçka halkı için kaliteli ve ucuza ekmek üretmeye başlayacak. Temel hedefimiz hijyenik koşullarda, halkımıza daha kaliteli ve ucuz ekmek üretmektir.”

Belediyemiz tarafından kurulması planlanan halk ekmek fırını için uygun alanın bulunmasının ardından bugün temel atımı gerçekleştirildi.

BORÇKA HALKIYLA BİRLİKTE YAPIYORUZ

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanımız Ercan Orhan “Yaptığımız her şeyi Borçka halkıyla birlikte inşa ediyoruz. Fırının inşası için yurttaşlarımız imece usülü katkıda bulunuyor. Tuğla getireninden kum tedarik edenine, betondan araç desteğine kadar halk ekmek fırını halkın katkısıyla vücut bulacak. Bir yandan korona virüs ile mücadele ederken bir yandan da bizler içim elzem olan hizmetlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Halk ekmek fırını ile Borçka halkı; ucuz, sağlıklı ve temiz gıdaya erişmiş olacak. Aynı zamanda, bu sayede belli bir sayıda da istihdam sağlamış olacağız” ifadelerine yer verdi.

638 Paylaşımlar

Comments are closed.

Close Search Window