Haberler|

Halk Tv’de yayınlanan Serhan Asker’in sunuculuğunu üstlendiği Görkemli Hatıralar programı bu hafta Borçka’daydı.

Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan ve Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan’ın konuk olarak katıldığı programa şarkılarıyla Bayar Şahin eşlik etti.

Borçka Belediyesi Kadın Korosu programda büyük beğeni toplarken Borçkalılardan oluşan halk oyunları ekibi ve Borçkalı genç sanatçı Uğur Dayal da şarkılarıyla yer aldı.

Programda “Saçları deli Çoruh” kitabının yazarı Kevser Ruhi, Borçka’nın sanat ve edebiyat dünyasına olan katkılarını aktarırken; yine kendisi Artvin Şavşatlı olan tarihçi yazar Sinan Meydan da internet üzerinden yayına katılarak Borçka ve Artvin’e dair çocukluk yıllarını aktardı.

Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan’ın akordeon ve bağlama çalarak renk kattığı program izlenme rekorları kırarak sosyal medya üzerinden birçok olumlu yorum aldı.

Program sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Ercan Orhan: ”Serhan Asker, Görkemli Hatıralar programını ve Halk Tv emekçilerini kentimizde ağırladığımız için çok mutluyuz. Umarım Borçkamızı ilk kez ekran başında görenler keyif almıştır. Gurbette yaşayan Borçkalılar, farklı illerden Borçka’da çalışıp şu anda başka yerlerde görev yapanlar, burayı özleyenler umarım biraz da olsun özlemlerini gidermişlerdir. Bizler belediye olarak sadece yol yapan, parke döşeyen değil aynı zamanda kültür ve sanat içerikli programlara ev sahipliği yapan bir anlayışta çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

0 Paylaşımlar

Comments are closed.

Close Search Window