Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde şehitlerimizi anmak için Borçka’da duygu dolu bir program gerçekleştirildi. Borçka Şehitlik Alanı’nda gerçekleşen törende, çelenk sunumu ve saygı atışı yapıldı.
Belediye Başkanımız Ercan Orhan, Borçka Kaymakam Vekili Murgul Kaymakamı Yunus Tekçe, garnizon komutanımızın yanı sıra, Cumhuriyet Savcısı ve diğer protokol üyeleri de törene katıldılar.
Çanakkale Zaferi’nin unutulmaması için yapılan bu anma töreni, herkesi tarihe bir yolculuğa çıkardı. Şehitlerimizin kahramanlığı ve fedakarlıkları, kalplerimizdeki saygı ve sevgiyle sonsuza kadar yaşayacak.
Bizler de bu anlamlı günde, şehitlerimizi saygıyla ve minnetle anıyoruz. Tarihimizin bu önemli sayfasında yer alan kahramanlarımızı unutmadığımızı ve her zaman hatırlayacağımızı belirtmek istiyoruz.