Borçka Belediyesi olarak, Aksu Mahallesi Arkaköy Caddesi’nde gerçekleştirdiğimiz imece çağrısına ilçe halkı ilgi gösterdi. Bizler ve ilçe sakinleri, caddenin parke taşlarını birlikte döşeyerek el birliğiyle çalışmanın ve paylaşmanın güzelliğini yaşadık.
“Acil ihtiyacımız olan bu çalışmayı, muhtarlarımızla iş birliği içinde, hızla tamamlama gayretindeyiz,” diyen Ercan Orhan, imecenin hızlı sonuçlarına vurgu yaptı ve “Birlikte hızlıca sonlandırdığımız işler, bölge halkımıza konfor sunuyor.” açıklamasında bulundu.
Bu birliktelik, çalışmalarımızın sadece caddelerimizi değil, toplumumuzun dayanışmasını da nasıl güzelleştirdiğinin bir göstergesi oldu. Borçkamızda birlikte daha yaşanabilir bir çevre için çalışıyoruz.