Haberler|

Borçka Belediyesi, kentin yıllardır çözülmeyen alt yapı sorunlarını tamamen çözmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Son on beş günde kentin birçok noktasında çalışmalarına devam eden belediye çalışanları; Merkez Mahallesi Halk Bankası önünde merdiven yapımını, Gözde Düğün Salonu yoluna parke döşenmesini, Aksu Mahallesi Camii tuvalet yapımını, Azmi Ataman Parkı düzenleme ve yenileme çalışmaları, Yeni Yol Mahallesi yol genişletmesi ve perde duvar inşaatı, Aydınlar ve Yeni Yol Mahallesi mevkii taş duvar yapımı, çeşitli yerlerde kamelya yapım işlerine başlandı ve birçok çalışmada sona yaklaşıldı.

 

EL DEĞMEYEN YERLERE GİRDİK

Altyapı sürecinde çalışan emekçilere teşekkürlerini ileten Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan: “Zahmetsiz rahmet olmaz, derdi büyüklerim. Kentimizde yıllardır el değmeyen alanlara işçilerimizle birlikte girdik. Bu çalışmalar sırasında yeni problemlerle karşılaştık ancak hiç yılmadan çalışmalarımıza devam ettik. Örneğin Yeni Yol mahallemizde son olarak 20 metreye yakın duvar yapımını tamamladık. Yine son 10 gün içerisinde 500 metreden fazla içme suyu hattının bağlantısını tamamladık. Bahar ayıyla birlikte havalar ısındıkça çalışmalarımızda daha da hızlanacağız. Kentimizin her alanında iz bırakmaya kararlı belediye ekibimize en içten teşekkürlerimi sunuyorum. İnananlara, güvenenlere selam olsun, bin şükür olsun” şeklinde konuştu.

0 Paylaşımlar

Comments are closed.

Close Search Window