Haberler|

Borçka Belediyesi Gündoğdu Mahallesi altyapı çalışmalarının sonuna geldi.

Borçka ilçesinin en kalabalık mahallelerinden biri olan Gündoğdu Mahallesi’nde Borçka Belediyesi’nce başlatılan altyapı yenileme çalışmalarında sona gelindi.

Borçka Belediyesi ilçenin altyapı yenileme çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Belediye çalışmalarının yoğunlaştığı Gündoğdu Mahallesi’nde çalışmalar sona ermek üzere. Konuyla ilgili olarak Borçka Belediyesi facebook sayfasından yapılan açıklamada; “Gündoğdu Mahallesindeki altyapı çalışmalarının sonuna yaklaşıldı.

Gündoğdu’nun içme suyu ana hat borularının yenileme çalışmalarından dolayı ara ara sularımız kesilmektedir. Borçkamızın hak ettiği temiz içme suyunun musluklarımızdan akması için yapılması gereken bu çalışmalar sırasında yaşanan kesintilerde anlayış gösterdikleri ve sabrettikleri için tüm Borçka halkına teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

Gündoğdu mahallesi sakinleri altyapı çalışmalarında sona gelinmiş olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirken, çalışmalardan dolayı Borçka Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Borçka Belediyesi ilçenin altyapı yenileme çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Belediyenin çalışmalarını yoğunlaştırdığı Gündoğdu Mahallesinde çalışmalar sona ermek üzere. Konuyla ilgili olarak Borçka Belediyesi resmi internet sayfasından açıklama yapılırken, açıklamada; “ Gündoğdu Mahallesindeki altyapı çalışmalarının sonuna yaklaşıldı.

Gündoğdu’nun İçme suyu ana hat borularının yenileme çalışmalarından dolayı sularımız kesintiye uğramaktadır.

Borçka’nın hak ettiği temiz içme suyunu musluklardan akıtmak için yapılması gereken bu çalışmalar sırasında oluşan kesintilerde anlayışınız için tüm Borçka halkına teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

Gündoğdu mahallesi sakinleri altyapı çalışmalarında sona gelinmiş olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirken, çalışmalardan dolayı Borçka Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

0 Paylaşımlar

Comments are closed.

Close Search Window