Borçka Belediyesi KYK Kız Öğrenci Yurdunu Eğitim-Öğretim Sezonuna Hazırlıyor

2019-2020 Eğitim-Öğretim sezonu öncesinde Borçka ilçesinde KYK Kız Öğrenci Yurdunda barınacak öğrencilerin daha sağlıklı koşullarda barınabilmeleri için Borçka Belediyesi KYK Kız Öğrenci Yurdunu eğitim öğretim sezonuna hazırlıyor.

Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan’ın talimatı ile Belediye çalışanları tarafından Borçka KYK Kız Öğrenci yurdunda hummalı bir çalışma başlatıldı. Mülkiyeti Borçka Belediye Başkanlığına ait KYK Kız Öğrenci Yurdunda Belediye Başkanı Ercan Orhan’ın verdiği talimat ile öğrencilerin daha sağlıklı ve uygun koşullarda kalabilmelerini sağlamak amacıyla ile asansör sistemleri, yangın algılama, alarm sistemleri, kazan ve kalorifer sistemleri bakım ve yenileme çalışması yapıldı. Yapılan çalışmalarda amacın ise KYK Kız Öğrenci yurdunun 2019-2020 Eğitim-Öğretim sezonuna hazırlanması ve öğrencilerin daha sağlıklı imkanlarla barınma ihtiyaçlarını gidermelerini sağlamak olarak belirtildi.

Çalışmaların 2019-2020 Eğitim-Öğretim Sezonu öncesine yetişmesinin beklendiği belirtildi.