Haberler|

Borçka Belediyesi Personel Ltd. Şti. Çalışanlarının Maaşları 18 Bin TL’ye Yükseltildi
Borçka Belediyesi, çalışanlarının refah seviyesini yükseltmeye devam ediyor. Belediyeye bağlı Personel Ltd. Şti. firmasında çalışan 54 personelin maaşı, Genel-İş Sendikası Artvin Şubesi ile yapılan toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin ardından önemli bir oranda artırıldı. Daha önce 12 bin TL olan net maaşlar, 18 bin TL’ye çıkarıldı.
Bu durum, Borçka Belediyesi’nin çalışanlarına verdiği değeri bir kez daha gözler önüne serdi. Belediye, çalışanlarının yaşam kalitesini yükseltmek için her türlü çabayı göstermeye devam ediyor. Ayrıca, enflasyon karşısında çalışanları ezdirmemeye gayret ediyor.
Konu hakkında açıklama yapan Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, “Çalışanlarımızın yaşam kalitelerini yükseltmek için varız. Elimizden geldiğince çalışanlarımızı enflasyon karşısında ezdirmemeye gayret ediyoruz. Bu, belediyemizin ve şahsımın en önemli prensiplerinden biridir. Hem personel Ltd. Şti. firmamızda çalışan personelimize, hem de tüm Borçka halkına verdiğimiz değerin bir göstergesidir. Bu maaş artışı, çalışanlarımızın hak ettikleri değeri görmeleri ve hayat standartlarını yükseltmeleri için atılmış önemli bir adımdır” dedi.
0 Paylaşımlar

Comments are closed.

Close Search Window