Borçka Belediyesi, ilçede ulaşımı kolaylaştırmak ve mahalleler arasındaki bağlantıyı güçlendirmek amacıyla önemli bir projeyi başarıyla tamamladı. Gündoğdu Mahallesi ile Aksu Mahallesi arasında yer alan asma köprü, başarılı bir inşa sürecinin ardından hizmete girdi.

Belediye Başkanı Ercan Orhan, tamamlanan projenin bölge halkının günlük yaşantısını olumlu yönde etkileyeceğini belirtti. Asma köprünün, mahalleler arası ulaşımı hızlandırarak zaman tasarrufu sağlayacağını ve bölgedeki trafik sorunlarına çözüm getireceğini vurguladı.

Projenin çevresel etkileri de göz önüne alınarak tasarlandığına dikkat çeken Belediye Başkanı Ercan Orhan, modern mimariyle öne çıkan köprünün, bölgenin doğal güzellikleriyle uyum içinde olduğunu ifade etti.