Haberler|

Belediye başkanımız Ercan Orhan; Borçkamızın ihtiyaçları için birtakım temaslarda bulunmak üzere TBMM’de CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, CHP Kocaeli Milletvekili hemşehrimiz Haydar Akar, CHP İstanbul Milletvekili hemşehrimiz İbrahim Kaboğlu, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı ile görüşmelerde bulundu.

CHP Meclis Grubu toplantısını izledikten sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen başkanımız Ercan Orhan görüşmede; Borçka hakkında bilgiler vererek Artvindeki sekiz sosyal demokrat belediyenin birbirleriyle dayanışma içerisinde koordineli çalıştıklarını belirtti. Görüşmede Borçka’da planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Meclis ziyaretleri sonrasında İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Onuray Gözütok ve Erdoğan Topçu’yla altyapı çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunan Ercan Orhan; “Borçkamız için bütün kapıları çalmaya, destek ve dayanışmayı büyütmeye devam edeceğiz. Hemşehrilerimize bir sözümüz var, her şey daha yaşanabilir bir Borçka için… Bu doğrultuda çalışmalarımıza ve görüşmelerimize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

0 Paylaşımlar

Comments are closed.

Close Search Window