Haberler|

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınınım 100. yıl etkinlikleri kapsamında Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Borçka Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker ile örnek bir davranış sergiledi. Türker ile Ercan, etkinlikler kapsamında 23 Nisan gününde doğan çocukları ve şehit çocuklarını ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Ziyaret esnasında doğum günü pastası da hazır bulunduruldu ve çocuklara çeşitli hediyeler verildi. Covid-19 salgını nedeniyle dışarı çıkamayan çocuklar, evlerine giden Kaymakam Türker’i ve Belediye Başkanı Ercan Orhan’ı karşılarında görünce çok mutlu oldular. Ziyaretler kapsamında İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve VEFA Sosyal Destek Grubu ekibi de hazır bulundu.

Belediye Başkanı Ercan Orhan, ”daha önce de benim öğrencilerim olan aile ziyaretine geldik, bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı olması sebebiyle hem çocukları sevindirmek, hem de evinde ziyaret ederek ve ayrıca öğretmenleri de olarak çocuklarımızı gururlandırmak istedik. Bilindiği, üzere Covid-19 salgınında ilçemizdeki vaka sayısı şu an azami düzeye indi.”

Kaymakam Hasan Hüsnü Türker,”bugün Örücüler köyümüzde oturan öğrencimizin 23 Nisan doğumlu olması vesilesi ile doğum günlerini kutlamak için aileyi ziyaret ettik ve çocuklarımızın da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk  bayramlarını kutlamış olduk. İnşallah ülkemiz de bu sıkıntılı süreçten tez zamanda kurtulur ve yine eskisi gibi yine milli ve dini bayramlarımızı idrak ederiz” dedi.

Borçka Kaymakamı ve Borçka Belediye Başkanın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ki bir sonraki durağı şehit ailesi oldu. Şehit Muhammed AYDEMİR’İN çocukları ve ailesi evlerinde ziyaret edilerek çocuklara hediye verilirken aileye de ayrıca gıda desteğinde bulundular.

199 Paylaşımlar

Comments are closed.

Close Search Window