Haberler, Uncategorized|

Bugün belediyemizde gerçekleşen ziyarette, CHP Artvin Milletvekili ve CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Sayın Uğur Bayraktutan, CHP Artvin İl Başkanı Sayın Ahmet Biber, CHP Borçka İlçe Başkanı Sayın Vehbi Yılmaz ve CHP Artvin İl Başkan Yardımcısı Sayın Orhan Atan’ı ağırladık. Ziyaret kapsamında, belediyemizin altyapı ve üstyapı çalışmalarını birlikte yerinde inceledik.

Belediye Başkanımız Ercan Orhan, yaptığı açıklamada, yapılan ziyaretin önemine vurgu yaparak, “Sayın Milletvekilimiz ve CHP Heyeti ile bir araya gelerek, ilçemizin altyapı ve üstyapı çalışmalarını detaylı bir şekilde ele aldık. Yaptığımız işler hakkında kendilerine bilgi verdik, fikir alışverişinde bulunduk. Aldığımız geri dönüşler bizim için değerli. Misafirlerimize nazik ziyaretleri ve ilgileri için Borçka halkı adına teşekkür ederiz” dedi.