Haberler, Sosyal Projeler|

Belediyemiz, Artvin Dernekler Federasyonu tarafından İstanbul Maltepe’de Artvin’in kültürünü, gastronomisini ve doğal güzelliklerini tanıtmak amacıyla düzenlediği Artvin Tanıtım Günlerine katılıyor.
Belediyemiz, Borçka Demir Elması, Borçka Balı, Elma Sirkesi, demir elma kurusu, armut pekmezi, üzüm pekmezi, ıhlamur çayı, kabuklu fındık gibi Borçkamızda üretilen çeşitli katma değer ürünleriyle 11-12 nolu stantta yerini alacak.
Borçka Belediyesinin kuracağı standa hem Borçkalı dostlarımızı hem de Borçkamızı merak eden herkesi standımıza davet eden Belediye Başkanımız Ercan Orhan, ilk kez belediyemizin coğrafi işaretini aldığı Borçka Demir Elması, elma pekmezi, elma sirkesi gibi ürünleri ziyaretçilerimize tattıracaklarını ifade etti.