Devam Eden Projeler|

Belediye Başkanımız Sayın Ercan Orhan ilçede biten altyapı çalışmalarının ardından başlatılan üstyapı çalışmaları kapsamında değerlendirmelerde bulundu. Başkan Orhan üstyapı çalışmaları kapsamında ilçe meydanında bir saat kulesinin yapılacağını da duyurdu.

Borçka’da yaklaşık 3 yıldır yürütülen altyapı çalışmalarının sona erdiğini ve akabinde üst yapı çalışmalarının başladığını belirten Başkan Orhan, “İlçe meydanımızda bir saat kulesi çalışmamız var Böyle bir çalışmanın iyi olacağını düşünüyoruz. İstanbul’da yaşayan Borçkalı iş insanı Cumhur Melek saat kulesi projesini kendi babası adına yaptırmak istedi. Biz de gerekli kolaylığı tanıyarak böyle bir eseri Borçka’ya kazandırmak için kolları sıvadık. Muhtemelen nisan ayında bitmiş olacak. Saat kulesinin tamamlanması ile ilçe meydanımızdaki üst yapı çalışmaları da sona ermiş olacak” diyerek şu an provasının yapıldığını, yüksekliğinin ayarlandığını ifade etti.

Başkan Orhan saat kulesi projesinin yanında asma köprü projelerinin de olduğunu açıklayarak “Çoruh nehri üzerinde bir asma köprü projemiz var. Aksu mahallesi ile Yaşam Vadisini birbirine bağlayan bir asma köprü olacak. Projemizi başlattık, yakında görsellerini de belirli yerlere asacağız. Önümüzdeki hafta büyük ihtimalle temel atma töreni yapacağız. Bu sayede şimdiden tüm Borçkalıları temel atma törenimize davet ediyoruz” dedi.