Devam Eden Projeler|

Borçka Belediyesi yaptığı duyuruyla Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nun bulunduğu cadde üzerinde parke dizimini gerçekleştirmek amacıyla dayanışma çağrısında bulundu.

27 Eylül Salı günü gerçekleşen imece etkinliğine vatandaşlar ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Vatandaşların ve öğrencilerin de yardımıyla yapılan çalışma sonrası Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nun bulunduğu caddenin büyük bir bölümünün parkesi dizilmiş oldu.

Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan parke dizme imecesi sırasında yaptığı açıklamada “Bugün imece çağrımıza, dayanışma duygularıyla yanımızda olan bütün dostlarımıza teşekkür ediyorum. Özellikle okul sonrası öğrencilerimizin bu imeceye katılması bizleri çok duygulandırdı. Borçka’nın geleceğini Borçka’nın geleceği olan gençlerimizle inşa ediyoruz. Hep birlikte Borçkamız için çalışmaya, kentimizdeki sorunları çözmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

İmece etkinliğine katılan Hasan Özışık ise: “Buraya belediyemizin çağrısını görerek geldim. İmeceye katıldım çünkü Borçka hepimizin. Okulun olduğu bir cadde de parke dizilecekse neden yardım etmeyelim ki? Bizler de elimizi taşın altına koyduk ve bugün çok güzel bir etkinlik gerçekleştirdik” dedi.