Güzel kentimizin havaların ısınmasıyla birlikte yeni bir mücadeleye sahne olduğunun farkındayız. Bu mevsimlerde her yıl karşılaştığımız haşere sorununu en aza indirmek ve sağlıklı bir çevre oluşturmak için belediye ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor.
Ekiplerimiz, kentimizin farklı bölgelerinde, haşere yoğunluğunun fazla olduğu alanlarda özellikle iki günde bir ilaçlama faaliyetlerini gerçekleştiriyor.
Bu süreçte siz değerli Borçka sakinlerimizin de yardımlarını bekliyoruz. Lütfen pencerelerinizi ve kapılarınızı ilaçlama yapılan saatlerde kapalı tutunuz ve ilaçlama sonrası en az bir saat süreyle evlerinizi havalandırınız.
Unutmayınız ki, haşerelerle mücadele sadece belediyemizin işi değil, hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu nedenle çevrenizi temiz tutarak ve gerekli önlemleri alarak bizlere yardımcı olabilirsiniz.