Haberler|

Hep birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu nice senelere Borçkam

Değerli hemşehrilerim bundan tam bir yıl önce bugün Allah’ın izni ve sizlerin takdiri ile ekibimle birlikte Borçka Belediyesini sevk ve idare görevine geldik.

Seçimden önce söylediğimiz “siyasi fikri ne olursa olsun herkese eşit kalacağız” sözümüzü rehber alarak, göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Borçkamızın sorunlarını çözmek için yola koyulduk.

Borçkamızın sorunlarını çözerken “ben yaptım oldu” zihniyetiyle değil, sorundan etkilenen bütün birey ve kurumları çözümün bir parçası haline getirerek hareket ettik. Hep birlikte karar aldık, hep birlikte uyguladık.

Kentimizin alt yapı ve üst yapı çalışmalarında önemli ölçüde ilerleme kaydettik. Uzun yıllardır çözümsüz kalan su sorununda sona geldik.

Sadece teknik konularda değil kültür ve sanat faaliyetlerinde Borçkamızı özlediği günlere kavuşturduk.

Gençlerle, kadınlarla ve yaş almış büyüklerimizle alakalı yaptığımız çalışmalarla sosyal belediye olmanın gereğini yerine getirdik.

Sokak hayvanlarımızla alakalı konunun öznesi olan hayvansever dostlarımızla birlikte ortak akla dayalı projeler geliştirdik.

Borçkamızın doğa turizminden payına düşeni alması için gerekli çalışmalara hız verdik.

Kentimizde yapımı devam eden Maradit Sınır Kapısı’nın bir an önce hizmete açılması ve Borçka ekonomisine katkı sağlaması için kurumsal görüşmelerden asla vazgeçmedik.

Elbette görevde olduğumuz bu bir yıl içerisinde çeşitli karalamalara ve ekonomik baskılara da maruz kaldık. Ancak bunların hiçbirine aldırış etmedik. Her şeye rağmen Borçkamızın güzel günleri için var gücümüzle çalışmaya devam ettik.

Değerli Borçka halkı, kıymetli hemşehrilerim; unutmayınız ki biz ne yapıyorsak sizlerle birlikte yapıyoruz. Bizler halkın maaşını verdiği birer memuruz. Bu bilinçle hareket ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz.

Önümüzdeki dört yıl boyunca da yaptığımız her çalışmada demokratik katılımdan ve şeffaflıktan, halkçı belediyecilikten asla taviz vermeyeceğiz.

İsimler, kişiler, görevler ve makamlar gün gelir değişir ancak aslolan Borçka’dır, Borçka’nın huzurlu ve mutlu günleridir.

Gönül isterdi ki birinci yılımızda her birinizle ayrı ayrı kucaklaşabileyim. Ancak içerisinde bulunduğumuz günler sağlığımız için kucaklaşmanın fiziken değil gönül bağıyla yapılabileceği günler.

Eskilerin sık sık söylediği “sağlık olsun da, gerisi gelir” lafının ne kadar doğru olduğunu hep birlikte bir kez daha anlıyoruz.

Bu olağanüstü günleri de sizlerin dayanışma ve tedbirleriyle aşacağımızdan, sağlıklı ve huzurlu günlere çok yakında kavuşacağımızdan hiç şüphem yoktur.

Hep birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu nice senelere Borçkam

0 Paylaşımlar

Comments are closed.

Close Search Window