Kentimizde Kurban Bayramının sağlıklı ve hijyenik bir ortamda geçirilebilmesi için belediye olarak çeşitli önlemler aldık. Önceki yıllardaki Çoruh Nehrine atılan kurban atıklarının yarattığı kirliliğin tekrarlanmaması, siz Borçkalıların da katkısıyla ve yardımıyla mümkün olacaktır.
Belediyemizin çöp döküm alanında büyük bir çukur açtık ve içini kireçledik. Kurban kesim alanındaki hayvansal atıklar çöp torbalarına konulacak belediye ekiplerimizce toplanacaktır. Kurban kesimi için belirlenen alanlar dışında kesinlikle kesim yapılmamalıdır, yapıldığı takdirde cezai işlem uygulanacaktır.
Yarınki bayramın kazasız belasız geçirilebilmesi için daha çok dikkat edeceğinize olan inancımızla Kurban Bayramınızı kutluyoruz.