Borçka Kaymakamı Hakan Contarlı’nın öncülüğünde düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanımız Ercan Orhan da katıldı. Toplantıda, ilçemiz iş insanlarıyla bir araya gelinerek kentte gerçekleştirilmesi gereken ve planlanan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

Toplantıda Borçka’nın tüm dinamiklerinin bir arada hareket etmesi gerekliliği vurgulanarak, herkesin ortak bir amacı benimsemesi ve iş birliği içinde hareket etmesi gerektiği belirtildi. Borçka’nın her alanda tek ses ve tek yürek olması gerektiği parolasıyla ilerleyerek, ilçenin kalkınması için birlikte çalışılması konusunda ortak bir görüşe varıldı.

Bu anlamlı toplantı, Borçka’nın sosyo-ekonomik gelişimine yönelik yapılan iş birliği ve istişarelerin bir göstergesi olarak önemli bir kilometre taşıdır.