Sevgili Borçka sakinleri, ilçemizin altyapısını daha da güçlendirmek için devam eden projelerimiz hakkında sizlere bilgi vermekten memnuniyet duyarız. Asma Köprü ve Aksu Köprüsü Meydanı’nda gerçekleştirdiğimiz düzenlemelerin son aşamasına geldik. Bu kapsamda, Sahil Caddesi üzerindeki düzenlemelerimiz hızla ilerlemekte olup, bölgenin çehresi değişmeye devam etmektedir.
Ayrıca Aydınlar Mevkii yolu üzerindeki çalışmalarımızı da büyük oranda tamamlamış bulunuyoruz. Tüm bu çalışmalar, ilçemizin daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi için gereklidir ve bu değişimi siz değerli Borçka sakinleriyle paylaşmak bizleri mutlu ediyor.
Borçka Belediyesi olarak, ilçemizin her köşesine hizmet götürme gayreti içindeyiz. Sizler, en güzeli hak ediyorsunuz ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.