Haberler|

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 103. yıldönümü kutlamaları Borçka’da unutulmaz bir coşkuya sahne oldu. Belediye Başkanı Ercan Orhan, koltuğunu bir günlüğüne Miraç Ege Özdemir, Osman Akar ve Medine Ravza Öz’e teslim etti ve öğrencilerle birlikte renkli bir gün geçirdi.
Törene katılan isimler arasında, Kaymakam Hakan Contarlı, Garnizon Komutanı, Jandarma Komutanı, Emniyet Amiri, İlçe Milli Eğitim Müdürü, protokol üyeleri ve siyasi parti temsilcileri vardı. Herkesin dikkati öğrencilerin coşkulu kutlamaları üzerine yoğunlaştı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü, günün anlam ve önemini içeren bir konuşma yaparak öğrencilere milli değerlerimizi hatırlattı. Ödül töreninde ise, başarılı öğrenciler ödüllendirildi. Dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.
Belediye Başkanı Ercan Orhan, öğrencilere unutulmaz bir gün yaşatmak için ellerinden geleni yaptı. Coşkulu geçen kutlamalarda çeşitli gösteriler sunan öğrencilerin heyecanı ve enerjisi, tüm mekana yayılan bir neşe oldu.
Borçka, bu anlamlı günde, milli duygularla dolup taşarken, öğrenciler de bayramın tadını çıkararak, geleceğin teminatı olduklarını bir kez daha katılımcılara ve Borçka halkına hissettirdiler. Bir kez daha anladık ki, Türkiye’nin geleceği, bu coşkulu gençlerin ve çocukların ellerinde şekillenecek.
0 Paylaşımlar

Comments are closed.

Close Search Window