Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Mustafa Sıtkı Bilgin’i makamında ziyaret etti. Ziyarette AÇÜ ve Borçka’da yapılan çalışmalar ve projeler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyarette Başkan Orhan Rektör Bilgin’e Belediye olarak ilk sayısını çıkarttıkları Karçal dergisi takdim etti. Rektör Bilgin Başkan Orhan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Ercan Orhan AÇÜ’de ikinci ziyaretini de Artvin Çoruh Üniversitesi Tıbbi Aromatik Bitki Merkezi Müdürü  Dr. Mehmet Demiralay’a yaparak Karçal Dergisini takdim etti.

Ziyarette çalışmalarını gerçekleştirdiği laboratuvarı üniversiteye, bilime, Artvin’imize kazandıracakları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Borçka’daki ve Artvin’deki meyve ve bitki çeşitliliğinin konuşulduğu ziyarette Başkan Orhan yok olmaya yüz tutmuş bitkileri ve Artvin’deki bitki envanterinin tutulması ile ilgili Borçka belediyesinin her zaman katkı sunabileceğini belirtti.