Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Artvin Emek ve Demokrasi Güçleri’nin, İsrail’in Filistin’deki sivil halka yönelik son dönemde artan saldırılarına dair Halitpaşa Meydanı’nda düzenlediği basın açıklamasına katıldı. Yapılan açıklamayı Eğitim Sen Artvin Şube Başkanı Köksal Gümüş okudu.
Bu önemli dayanışma etkinliğine Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek ve CHP İl Başkanı Orhan Atan da katıldı. İsrail’in son dönemde Filistin’de gerçekleştirdiği katliamların ve soykırımın sivil halkı hedef almasına karşı Artvinli demokrasi güçlerinin bir araya gelerek tepki göstermeleri, bölge halkının da bu konudaki hassasiyetini yansıttı.