Aralık (Klaskur) Köyü’nde düzenlenen İsmet Acar Voleybol Turnuvası, renkli ve çekişmeli müsabakalara sahne oldu. Sekiz takımın mücadele ettiği turnuvada, köy dışından katılan iki takımın yanı sıra Aralık Köyü’nün kendi voleybol takımları da mücadele etti.

Turnuva sonunda dereceye giren takımlar, Aralık Köyü’nün gururunu taşıdı. İlk üçe giren Aralık Köyü voleybol takımlarına ödülleri, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan ve Borçka Kaymakamı Ali Osman Bulat tarafından takdim edildi. Ödül töreninde duygusal anlar yaşanırken, sporcuların gösterdiği performans ve fair-play ruhu da takdirle karşılandı.

Belediye Başkanı Ercan Orhan, yaptığı açıklamada, sporun kent genelinde ve köylerde yaygınlaşması için yapılan bu tür etkinliklere önem verdiklerini belirtti. Ayrıca, katılımcılara teşekkür ederek, spora olan desteklerini sürdüreceklerini ifade etti.

Borçka Kaymakamı Ali Osman Bulat ise sporun birleştirici ve motivasyon sağlayıcı bir etkinlik olduğunu vurgulayarak, turnuvaya katılan tüm takımları tebrik etti.

Turnuvaya katılan ve destek veren herkese teşekkürlerini ileten yetkililer, sporun her yaşta ve her kesimden insan için önemini vurgulayarak, benzer etkinliklere devam edeceklerini belirttiler.