Duyurular|

Borçkamızın ve Artvinimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümünü kutluyoruz. Kahramanlıklarla dolu şanlı tarihimizin önemli sayfalarından biri de Borçkamızda yazılmıştır. Ülkemizi düşmanlardan temizleyerek bizlere emanet eden kahramanlarımızı bu önemli günde vesilesiyle rahmetle, minnetle ve hayırla anıyorum.

Halkımızın bağımsızlıktan ve özgürlükten asla vazgeçmeyeceği 100 yıl önce bir kez daha tüm dünyaya gösterilmiştir. Borçkamız işgalcilerden Başkomutan Mustafa Kemal ATATÜRK’ün önderliğinde sürdürülen bu büyük mücadelede temizlenmiştir.

Bu anlamlı günde, başta büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyor, Borçkamızda ve ilçe dışında yaşayan tüm hemşerilerimizin Kurtuluş Günlerini kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Ercan Orhan
Borçka Belediye Başkanı