Duyurular, Haberler|

Acısıyla tatlısıyla 2022’yi geride bırakırken, 2022 Borçka’nın yılı oldu. Borçka’da oluşturduğumuz hizmet seferberliği ile hayata geçirdiğimiz onlarca proje sayesinde Borçka’yı yeniden inşaa ettik. Borçkamızda 2022’nin en çok konuşulan konusu tabii ki yollar.
Milyonlarca liralık dev yatırım hamlesi ile 50 yıllık altyapı sorununa neşter vurarak ilçeyi adeta dev bir şantiye alanına çevirdik, 7’den 70’e tüm hemşehrilerimizin sağlıklı sulara kavuşabilmesi için elimizi taşın altına koyduk. 2022 yılı en çok ilçemizin parlak geleceği gençlerin yılı oldu. Gönlü zengin emekçi ilçe halkımızın yardımları sayesinde, üst yapı çalışmalarımızı hızlandırdık, ilçemizi daha güzel ve görünür yaptık.
38 köy ve 5 mahallesi bulunan Borçkamızda huzurlu ve yepyeni bir Borçka’yı halkımızla birlikte inşa etmek benim görevim.2019 yılından beri Borçkalı komşularımızın hayatını kolaylaştıracak ve yaşam kalitesini yükseltecek çok sayıda projeyi hayata geçirdik. 2022’ye veda ederken birçok projeyi tamamladık; birçoğunda ise son aşamaya ulaştık.
Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023, Borçka’da hizmetlerin harıl harıl devam ettiği bir projeler yılı olacak. Borçka’nın gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir kent olabilmesi için komşularımızla el ele çalışmaya devam edeceğiz.Bu duygu ve düşüncelerle; 2023 yılının ülkemize, milletimize, Borçkalı komşularımıza ve tüm insanlığa barış, dayanışma, birlik, beraberlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Tüm komşularımın yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor, sağlık ve mutluluk diliyorum.